A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép

Pláne Badacsony borterasz étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Pláne Badacsony borterasz étterem

Az egyik legjobb példa arra, mit érdemes kezdeni a balatoni retróval: az értéket megőrizni és feltölteni érdekes tartalommal. Az épületet az '50-es évek végén építették Callmeyer Ferenc tervei alapján. Az akkor még Poharazónak hívott, építészeti szempontból különleges házat 2016-ban felújították és megkapta a Pláne Badacsony nevet, majd a környék leghangulatosabb borterasza lett belőle.


Ráadásul még a borok is jók. A kínálat egy része olyan kicsi pincészetektől (Málik Zoltán, Két Jóbarát meg az Anti, Szarka Gyula) érkezik, amelyekkel máshol szinte nem is lehet találkozni. Emellett természetesen találunk ismertebb pincéket (Csendes Dűlő, Szászi Pince, Laposa, Skizo, Villa Tolnay, 2HA, Villa Sandahl stb.) is. A borok mellé ráadásként sajt-sonka tálakat és különböző pástétomokat választhatunk, nem mellesleg a kávéért is érdemes hozzájuk beülni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő