Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A térképen

Információ Platán Étterem és Cukrászda

A Platán Étterem Debrecen kertvárosi részén, a nemzetközi reptér közvetlen közelében található.

Az étteremben - melynek befogadóképessége 60 fő - a hazai és nemzetközi konyha ételeivel várják a Vendégeket minden nap 7:00-tól 21:30-ig. Az ételek elkészítésénél kiemelt hangsúlyt fektetnek az ellenőrzött és minőségi alapanyagok beszerzésére. A büféasztalos reggeli 7 és 10 óra között vehető igénybe, hétvégén akár 11 óráig is :) A bár 23:00-ig nyitva tart. 

A félpanziós és teljes panziós ellátáson túl gyakran választják az éttermet családi, valamint üzleti rendezvények helyszínéül is.
Fogadások, díszétkezések, zenés-műsoros estek, borvacsorák és sok egyéb esemény tette kedveltté a szállodát a 2002-ben történt nyitása óta. 

A főétkezések (ebéd, vacsora) mellett a kávézóban mindenki a saját cukrászatukban készült süteményekből választhatja ki a kedvére valót.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva