A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Plate Étterem

Konyha:


Konyhánkban minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeink mégis könnyedebbek a régimódi nemzetközi ételeknél. 21.századi tudatos egészséges táplálkozást szem előtt tartva, éttermünkben glutén és laktózmentes illetve vegetáriánus ételeket is kínálunk. A gluténmentes ételek elkészítése különleges felkészültséget igényel, nem csak az alapanyagoknak kell gluténmentesnek lenniük – ez aránylag egyszerű volna – , hanem a teljes konyhának, konyhai felszereléseknek is tökéletesen gluténmentesnek kell lennie. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, korán járunk a piacra és új technikákat, eljárásokat alkalmazunk.


Sörök:


A belga sörök a legváltozatosabb formákban készülnek – a szokványos világos láger sörtől az ezoterikus vonzerejű báránysörön át a flamand vörösig. Éttermünk kínálatában 17 féle üveges belga sörkülönlegesség és további 3 csapolt sőr várja Vendégeinket. Sörlapunk összeállításakor olyan belga söröket választunk, melyek véleményünk szerint egyedi “karaktert” – ízvilágot képviselnek.


PLATE:


Reméljük sikerült létrehozni egy olyan éttermet, ahol jól érezhetik MAGUKAT családi vagy baráti társaságban. Ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban. Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a „PLATE” az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni, kicsit hangosabban beszélni és kicsit több sört megkóstolni, mint egy étteremben általában…

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő