A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Play Pub Étterem és Panzió

Ír hangulatáról és magyaros vendégszeretetéről ismerhető meg a Play Pub House, amely egy műemlék jellegű épületben található a Szent Anna és a Batthyány utca sarkán.


Ez az ír-magyar kettősség mindenben kellő egyensúlyban van jelen. Az angol stílustól eltérő ír oldottság közel áll a magyar emberek karakteréhez. Hangulatos, meleg az elrendezés és a berendezés is.


Az étlapon található ételek bőségesek és ízletesek.


Délben, amikor az embereknek kevés idejük van az evésre és szinte semmi a beszélgetésre, a napi ajánlat a legnépszerűbb. Ez nem csak gyors, de változatos is. Akik már ebédeltek itt, elmondhatják, hogy – a kapott mennyiséget és minőséget nézve – igen olcsón, 1090,-Ft-ért kapnak egy választott levest és főételt, amihez desszert is jár.


A Pub kitűnő helye a baráti vagy üzleti reggelizéseknek, kávézásoknak. Sajnos még nem terjedt el eléggé városunkban az a jó szokás, hogy a napot üzleti reggelivel kezdjük. Pedig a reggel minden ember életében az a biztos pont, amikor még nem csúszik, amely legkönnyebben összeegyeztethető a partnerek idejével. Ajánljuk tehát, hogy egy szépen megterített asztalnál a reggeli étel- és itallapot választva nyugodt hangulatban indítsák mozgalmas, tartalmas napjukat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva