A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ Players Pool & Lounge

Érdemes hallgatni az étterem „szívére” azaz a konyha gasztronómia élményt nyújtó kínálatára. A látványosság és a finom ízek jegyeit alapjaiban adják meg a legkiválóbb helyi, környékbeli alapanyagok. Modern konyhatechnikával a nemzetközi trendektől a helyi specialitásokig tartó ételsor jelenti a bő választékot a borok kínálatával együtt.


A légkör olyan, ahol kötetlenül le lehet bonyolítani akár üzleti megbeszélést vagy családi rendezvényeket, baráti, alkalmi összejöveteleket kisebb asztaltársasági körben éppúgy, mint akár 100 fővel is.


A Player’s vállalja céges programok, osztálytalálkozók, születés- és névnapok, ballagási rendezvények, esküvői vacsorák, partik szervezését, lebonyolítását.


Mindemellett rendszeresen tartunk zenés estéket, borvacsorákat. Utóbbi eseményeken sommelierek, vagy neves borászok mutatják be a magyar borvidékeket, s kóstolhatják a vendégek a jobbnál jobb borokat, a ház séfje által ajánlott életekkel, alkalmanként élő jazz zene mellett.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő