A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ Players Pool & Lounge

Érdemes hallgatni az étterem „szívére” azaz a konyha gasztronómia élményt nyújtó kínálatára. A látványosság és a finom ízek jegyeit alapjaiban adják meg a legkiválóbb helyi, környékbeli alapanyagok. Modern konyhatechnikával a nemzetközi trendektől a helyi specialitásokig tartó ételsor jelenti a bő választékot a borok kínálatával együtt.


A légkör olyan, ahol kötetlenül le lehet bonyolítani akár üzleti megbeszélést vagy családi rendezvényeket, baráti, alkalmi összejöveteleket kisebb asztaltársasági körben éppúgy, mint akár 100 fővel is.


A Player’s vállalja céges programok, osztálytalálkozók, születés- és névnapok, ballagási rendezvények, esküvői vacsorák, partik szervezését, lebonyolítását.


Mindemellett rendszeresen tartunk zenés estéket, borvacsorákat. Utóbbi eseményeken sommelierek, vagy neves borászok mutatják be a magyar borvidékeket, s kóstolhatják a vendégek a jobbnál jobb borokat, a ház séfje által ajánlott életekkel, alkalmanként élő jazz zene mellett.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő