Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

11 fotók

Pócz Pincészet étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Pócz Pincészet étterem

A balatonlellei Pócz Pincészet 1991 óta várja a bor szerelmeseit a Balatonboglári borvidéken. Az új pince 2007-ben készült el, melyet a Kishegy oldalába vágtak. Itt hagyományos módon és reduktív módszerrel készítik a borokat. Főbb termékeik az IS Cuvée, a Triola, a Rosé Cuvée, a TriÁsz, a Kokas-hegyi Chardonnay, a Kokas-hegyi Olaszrizling, a Kokas-hegyi Merlot és a Kokas-hegyi Cabernet Sauvignon. A pincészetben előzetes telefonos egyeztetés alapján borkóstolásra is van lehetőség, ahol négy, hat- vagy tizenkét tételből álló borsort kóstolhattok. Emellett a Pócz Pincészettel nagyobb borfesztiválokon is találkozhattok.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás