Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók

Podmaniczky Pincészet étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Podmaniczky Pincészet étterem

Hasonlóan számos más balatoni pincészethez, a Podmaniczky Pincészet és Szőlőbirtok is családi, hobbi vállalkozásnak indult 1979-ben. Amikor a család Balatonföldvárra költözött, vásároltak egy pincét is a hozzá tartozó szőlővel. Ma már a Dél-balatoni-borút Egyesület minősített pincészetei között vannak számon tartva. Kőröshegy és Szólád környékén is van szőlőjük, valamint egy korszerű feldolgozót is létrehoztak. Reduktív és hagyományos, fahordós erjesztéssel is dolgoznak, főbb boraik a rajnai rizling, a pinot blanc, a cabernet sauvignon, a pinot noir, a kékfrankos, valamint az Irsai Olivér. Kimondottan hangulatos program a borászat mellett álló diófa alatt szürcsölgetni a borunkat a lemenő nap fényében, tartalmasabb borkorcsolyákra itt azonban ne számíts.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás