12 fénykép

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 40 kreditpontban részesülhet

  • Dátum
  • Idő
  • Személyek
Térképen

Információ Portum étterem

A Portum egy új gasztronómiai fellegvár Budapest szívében. Az étterem 2017-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy az ételek iránt érzett szeretetüket megoszthassák a kedves vendégekkel is. Úgy gondolják, hogy egy kellemes étkezés az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk ezen a világon, különösen, ha exkluzív ételeket fogyaszthatunk. A Portumban ezen elv szerint készítik el az ételeket.


A konyha ízletes ételeket kínál. Képzeld el, hogy épp egy finom előételt eszel. Vagy egy ízletes tésztaételt. Vagy a legjobb minőségű tengeri ételek egyikét egyenesen a tenger mellől. Vagy egy frissítő desszertet. Képzeld el a tökéletes étkezést. Ők valóra váltják a képzeleted.


"Mindig is az elsődleges céljaim között szerepelt egy kiváló hely megteremtése, ahol a vendégek emlékezetes és tartalmas időt tölthetnek el. " -Bogár Attila -Tulajdonos

Az ételsor kialakításakor valami emlékezeteset és különlegeset szerettek volna alkotni. Keresztezték a tradíciót és az innovációt, valamint az ízeket és a látványt abból a célból, hogy egy teljeskörű gasztornómiai élményt nyújthassanak vendégeik számára.

További mutatása
  • +6

Legújabb értékelések

Az összes értékelés

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Kérjük jelezze, ha a telefonszám nem elérhető!

Nyitvatartási idő

Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk