A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

24 fénykép
Üzemen kívül

Sajnáljuk, de az étterem megszűnt. Fedezzen fel hasonló éttermeket a környéken.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Portum étterem

A Portum egy új gasztronómiai fellegvár Budapest szívében. Az étterem 2017-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy az ételek iránt érzett szeretetüket megoszthassák a kedves vendégekkel is. Úgy gondolják, hogy egy kellemes étkezés az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk ezen a világon, különösen, ha exkluzív ételeket fogyaszthatunk. A Portumban ezen elv szerint készítik el az ételeket.


A konyha ízletes ételeket kínál. Képzeld el, hogy épp egy finom előételt eszel. Vagy egy ízletes tésztaételt. Vagy a legjobb minőségű tengeri ételek egyikét egyenesen a tenger mellől. Vagy egy frissítő desszertet. Képzeld el a tökéletes étkezést. Ők valóra váltják a képzeleted.


"Mindig is az elsődleges céljaim között szerepelt egy kiváló hely megteremtése, ahol a vendégek emlékezetes és tartalmas időt tölthetnek el. " -Bogár Attila -Tulajdonos

Az ételsor kialakításakor valami emlékezeteset és különlegeset szerettek volna alkotni. Keresztezték a tradíciót és az innovációt, valamint az ízeket és a látványt abból a célból, hogy egy teljeskörű gasztornómiai élményt nyújthassanak vendégeik számára.

További mutatása

Fotók felhasználóinktól

Legújabb értékelések

  • Összesen:
  • Étel: 4
  • Személyzet: 2
  • Környezet: 4

Sajnos ezzel melléfogtunk.. Rengeteget kellett várni, a Corvin negyed szívében, ami televan multinacionális irodák székhelyével és rengeteg külföldi dolgozik a környékén, egyik felszolgáló se beszél angolul. Az étel finom, viszont azon kívül hogy a felszolgálóknak fordítani kell, még az egyik kiszolgáló hölgy olyan stílusban adta elő magát, ami nagyon kellemetlen volt számunkra. Fellökte az egyik vendégünk, mert nem fért el mellette ahelyett hogy megkérte volna, hogy álljon arébb, folyamatosan arcokat vágott és magyarul ócsárolt minket amit szerencsétlenségére végig értettem. Többet biztos nem megyünk vissza.

Az összes értékelés

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő