A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Premier Kultcafé étterem

A Premier Kultcafé egyik gyöngyszeme a Baross utca felőli bejáratnál található “Maci Kávézó”. A 20 férőhelyes, könyvespolcokkal ellátott klasszikus hangulatú kávézó az egyedi kínálatán kívül más különlegességgel is szolgál: ha vendégeink felnéznek a boltívekre, hírességek kalitkába helyezett gyerekkori plüssmackóit pillanthatják meg, amelyeket a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány jótékonysági aukcióira ajánlottak fel. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkahelyteremtési programjának köszönhetően a Premier Kultcafé személyzete részben fogyatékossággal élőkből áll. Azzal, hogy a kávézóban fogyasztasz, a fogyatékossággal élők társadalmi befogadását támogatod.

Folyamatosan bővülő kínálatban többek között prémium minőségű szendvicseket, salátákat, péksüteményeket, Cserpes termékeket találnak vendégeink, melyek között szerepelnek peleo, vegán és gluténmentes ételek is. Különleges limonádék és turmixok széles választéka, gazdag bor-, kézműves sör- és egyéb italkínálat vár mindenkit – tavasztól őszig a teraszon is!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő