Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

8 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Rádpuszta Csárda

Rádpusztán áramvonalasították a puszta életérzést. A lovak és a csárda maradtak, de a poharadba Konyári bort töltenek, a magyar borvidékeket bemutató Magyar Borok Pincéje pedig fejben is megalapozza a kulturált alkoholfogyasztást. A Magyar Konyha szerint a rádpusztai csárda benne van az öt legjobb balatoni csárda között. A gyerekek nem fognak unatkozni az állatsimogatóban, romantikusoknak a lovaspályák mögötti templomromot ajánljuk, akinek pedig nem elég a borkínálat, az fáradjon át rádpusztai birtok szomszédjában található Ikon borászatba.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva