8 fénykép

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 40 kreditpontban részesülhet

  • Dátum
  • Idő
  • Személyek
Térképen

Információ Ristorante Krizia

A Krizia étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalat szerzésének gyümölcse

A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében. A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában. Ezt bizonyítja a sokfelé megjelent pozitív kritika többek között a Wittmann fiúk által megjelent írásokban, melyben Budapest egyik legjobb éttermének tartják. Éttermünk többszörös Best of Budapest, Dining guide top ten, Népszabadság 100 legjobb étterme, a Michelin guide-ban is rendszeresen megjelenő, valamint az OlaszKonyha Akdémia díjazottja. Ezt mutatja, hogy a vendéglőt szívesen látogatják, hazánkban élő belföldi és külföldi vendégek.

További mutatása
  • +2

Fotók felhasználóinktól

  • +20

Legújabb értékelések

  • Összesen:
  • Étel: 5
  • Személyzet: 5
  • Környezet: 5

Kívülről szerény az étterem,de belül letisztult stílus,kellemes környezet,figyelmes kiszolgálás várja a vendégeket.A kínálat elégséges,az ételek talán túl nagy adagok is. Az ízek finomak,én a creme bruleet konnyebben keszitenem,az eloetel salata adagjat csokkentenem. A borokbol a pincet fel kell tolteni,ketszer is belevalasztottunk olyat,ami nem volt.

Az összes értékelés

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Telefonszám hibabejelentés

Nyitvatartási idő

Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk