Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Rock Burger étterem

„Csapj a húsok közé!” – hirdeti a balatonlellei Rock Burger szlogenje és innentől kezdve kár bármit is írni róluk. Rock & roll & hamburger, ennyi az egész hely esszenciája, nem feledve ehhez egészen sajátos hangulatot biztosító lugast.


Persze minőségileg nem a gagyi rockot és a vacak burgert képviselik, hanem igényes, zenekarokról elnevezett kézműves hambik kaphatók az egykori rockkocsmában, ahol állandóan rezegnek a húrok és sülnek a házi készítésű bucik. Szóval kár elfelejteni, amíg a Föld kerek, mindig lesznek burgerek.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás