Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

11 fotók
A térképen

Információ Room Bistro

A RooM konyhája a Teleky Bistroban megszokot elvekre épül, azaz a házias ízeket, kiadós ételeket részesíti előnyben. A különbség a még fiatalosabb célközönségre hangolt kínálat.

Nagyi konyhája a fiatalok ízlésére, fogyasztási szokásaira formálva – talán így a legegyszerűbb meghatározni a RooM gasztronómiáját. Nyitottak a fiatalok gyorséttermi kultúrájára, de hiszik, hogy lehet” gyorskaját” egészségesen, friss alapanyagokból a helyszínen készíteni, nem pedig fagyasztott kamionos árut kínálni.

Ételkínálatuk féle napi menüből, paleolit menüből és teljes értékű menüből áll, emellett hamburgereket, salátát kínálnak frissensült és napi főzelék mellett.

Frissítőnek az igazi kávézás élményét nyújtó Pascucci kávét, és a széles választékot nyújtó Grappos üdítőcsaládot kínálják.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás