A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép

Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzéria

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzéria

Mintha az olasz nagymamánk konyhájába lépnénk: a polcon kereszt, olasz befőttek, konzervek, só, a falon Olaszországban lőtt életképek. Ez keveredik egy kis magyar parasztfílinggel, köszönhetően a gerendáról lógó régi csizmáknak, lámpáknak, darálóknak, korsóknak.

Nonna (a nagymama olaszul) nincs - helyette Sanyi készíti nekünk az ebédet, szorgosan és szótlanul. Nem tudjuk elcsábítani a tűzhely mellől. Halkan szól egy kereskedelmi rádió, és olyan nyugalom vesz körül minket péntek délután, amilyet itt a nyári csúcsszezonban nem élhetnénk át. Láttuk a tavalyi naplót a foglalásokkal: egyetlen üres sor nincs benne.Mintha az olasz nagymamánk konyhájába lépnénk: a polcon kereszt, olasz befőttek, konzervek, só, a falon Olaszországban lőtt életképek. Ez keveredik egy kis magyar parasztfílinggel, köszönhetően a gerendáról lógó régi csizmáknak, lámpáknak, darálóknak, korsóknak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő