9 fénykép

Rózsa Étterem - Panzió

Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Rózsa Étterem - Panzió

A Rózsa Étterem- Panzió mindössze 3 km-re található Mezőkövesdtől, közvetlenül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő főbejáratával szemben. 

Az étterem a város egyik legszebb és legkülönlegesebb étterme, amely kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a gasztronómia legjavát. Egyedülálló matyó világával, remek étlapjával és konyhájával, várja a vendégeket.

A vegetáriánus vagy a reform ételek kedvelőinek is választékot biztosítanak. Borkedvelő vendégek egri és más híres magyar borvidék borai közül kortyolhatja a kedvenc fehér-, rozé- vagy vörösborát, melyek közül hozzáértő felszolgálók segítenek a választásban.


Nyári időszakban hangulatos mediterrán terasszal várják a szálló és a betérő vendégeket, ahol egy íncsiklandozó desszert elfogyasztása megédesítheti a délutáni pillanatokat.


Az éttermet családi, baráti rendezvények, esküvők, esküvői szertartások, gasztronómiai borvacsora estek, protokoll ebédek és vacsorák, konferenciák, állófogadások, állandó és időszaki kiállítások színesítik.

További mutatása
  • +3

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Kérjük jelezze, ha a telefonszám nem elérhető!

Nyitvatartási idő

Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk