A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

A magyar kormány, a koronavírus világjárvány miatt 2020. március 28-ától, 2020. április 11-éig kijárási korlátozást vezetett be, mely keretében a vendéglátó üzletekben tartózkodni tilos. Ezért a Restu-nál az előbbiekben említett időtartamban nem lehet foglalást létrehozni. Köszönjük a megértésüket.

Információ Rub & Roll Barbecue

A legjobb helyen jársz, ha hamisíthatatlan amerikai ízekre éhezel. A A Rub & Roll Barbecue-ban a műfaj rajongóiként szeretnénk átadni azt a tudást és tapasztalatot, amit az Egyesült Államok legnépszerűbb pitmastereitől tanultunk. Meg akarjuk mutatni, hogy milyen csodát lehet tenni hússal, és hogy cserébe milyen ízélmények várnak rád. Nem csak néhány felfedezésre váró fogásról beszélünk, hanem egy egész műfajról, amely mögött komoly hagyomány, tapasztalat és kultúra áll!

De mi is az a BBQ, hogy jön ehhez a füst, és miért fogyhat el? Célunk az Amerikában tapasztalt ízélményeket olyan autentikusan átadni nektek, amennyire csak lehetséges, ezért a húsokat a déli államokban eltanult módon hosszú órákig, gyakran egész éjszakán át almafával füstöljük egy speciális BBQ sütőben, a smokerben. Mivel így egy meghatározott mennyiséget tudunk elkészíteni, még az is előfordulhat, hogy elfogy az előre elkészített adag, és aznap már nem tudunk többel szolgálni. Ez viszont Amerikában sincs másképp! Amint azt a St. Louis-i Pappy’s Smokehouse tulajdonosától megtudtuk, egy igazi BBQ étterem akkor zár be, amikor elfogy a hús. Ez Európában meglehetősen szokatlanul hangzik, de Amerikában a barbecue kultúra szerves része. A barbecue pedig nem ismeri az országhatárokat – ha elfogy a smokerben készült hús, akkor bizony elfogy. Érkezzetek hát minél előbb, és éljétek meg a déli államok eredeti ízélményét velünk!

És miért éppen Rub & Roll? Nos, nekünk az a meggyőződésünk, hogy a rock & roll-hoz hasonlóan az isteni, speciális fűszerkeverékkel (rub) bevont márványos húsokért is lehet rajongani. De vigyázz! A BBQ életérzés könnyen függőséget okozhat, és ha elkapott, nincs megállás – gördül tovább.

Rangsorolás Rub & Roll Barbecue

Nyitvatartási idő

    • Hétfő
    • 11:30 - 24:00
    • Kedd
    • 11:30 - 24:00
    • Szerda
    • 11:30 - 24:00
    • Csütörtök
    • 11:30 - 24:00
    • Péntek
    • 11:30 - 24:00
    • Szombat
    • 11:30 - 24:00
    • Vasárnap
    • 11:30 - 24:00
Asztalfoglalás

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő