Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

11 fotók
Fő utca 1, Paloznak
· Zárva Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Sáfránkert Vendéglő

A pincészet és a borterasz mellett a Sáfránkert Vendéglő megnyitásával teljessé vált a Homola-triumvirátus Paloznakon. A Kerekes Sándor vezette konyha legerősebb jellemzője az innovatív szabad tűzi konyha, hiszen a grill óriási szerepet játszik az ételek elkészítésekor. Az étlap a szezonális alapanyagoknak megfelelően állandóan változik, illetve minden nap megkóstolhatjátok a séf aktuális kreációját. A Sáfránkert olyan különlegességekkel vár, mint a boldog pecsenyekacsa, kovászosuborka krémleves vagy a madártej pándi meggyhabbal. Persze a klasszikus magyaros fogások kedvelőiről és a gyerekekről sem feledkeznek meg. Az étterem borkínálatának alapját pedig a Homola tételei alkotják, de emellett a környék és a balatoni régió legjobbjai is helyet kaptak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás