Információ Sáfránkert Vendéglő
A pincészet és a borterasz mellett a Sáfránkert Vendéglő megnyitásával teljessé vált a Homola-triumvirátus Paloznakon. A Kerekes Sándor vezette konyha legerősebb jellemzője az innovatív szabad tűzi konyha, hiszen a grill óriási szerepet játszik az ételek elkészítésekor. Az étlap a szezonális alapanyagoknak megfelelően állandóan változik, illetve minden nap megkóstolhatjátok a séf aktuális kreációját. A Sáfránkert olyan különlegességekkel vár, mint a boldog pecsenyekacsa, kovászosuborka krémleves vagy a madártej pándi meggyhabbal. Persze a klasszikus magyaros fogások kedvelőiről és a gyerekekről sem feledkeznek meg. Az étterem borkínálatának alapját pedig a Homola tételei alkotják, de emellett a környék és a balatoni régió legjobbjai is helyet kaptak.
Nyitvatartási idő
-
- Hétfő
- Zárva
-
- Kedd
- Zárva
-
- Szerda
- Zárva
-
- Csütörtök
- 11:00 - 23:00
-
- Péntek
- 11:00 - 23:00
-
- Szombat
- 11:00 - 23:00
-
- Vasárnap
- 11:00 - 23:00