A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

10 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ SALT Budapest

A SALT Budapest koncepciója a tradicionális magyar konyha alapjain nyugszik. Tóth Szilárd séf ételeiben központi szerepet játszanak a gyógy- és vadnövények, melyek többségét maga gyűjti vidéken, egy részét pedig kistermelők szállítják. Ezek a különleges alapanyagok frissen, vagy fermentálva kerülnek a fogásokba. Szilárd családjának szatmári hústermelőjéből érkezik a kiváló minőségű sonka és szalonna; a magyar étkezési kultúra fontos alaptétele, a kenyér pedig helyben készül, majd frissen kerül az asztalokra. Házi készítésű dzsúszokat és a legjobb hazai és európai borászatok borait kínáljuk az ételek mellé. A klasszikusok mellett izgalmas natúr borokat is asztalra teszünk, több ritka tételt is kóstolhatnak a vendégek. Az ételek mellett a barátságos vendéglátás alapvetően meghatározza a közös étkezésre szánt időt és hangulatot, mintha csak egy vidéki családi vacsorán lennénk. Ehhez az élményhez hozzájárul az egyedi belső kialakítás: a séfasztal az étterem központi részén helyezkedik el, így vacsora közben alkalma van a vendégnek bármikor odalépni a vendáglátókhoz. A két házigazda - a séf és az étterem vezetője, Boldizsár Máté - sokszor maga viszi az asztalokhoz a fogásokat, segítőikkel együtt pedig mesélnek is az ételekről.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő