Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók
A térképen

Információ Sárga Csikó Étterem

A Sárga Csikó Étterem és Panzió Bácsalmáson, a Felső- Bácskai térség déli szélén, a szerb határ mentén fekszik. Bácsalmás központjában 1923-ban Rudics János kocsmáros és állatkereskedő építette lakásnak, ivónak, kaszinónak és mészárszéknek. 

Ma az étterem a patinás falai között 250 fő élvezheti a "csikó" konyhájának mesterien finom ételeit. A nyári hónapokban a befogadóképesség az új kerthelységben további 50 hellyel bővült.

A helyszín kiválóan alkalmas falusi hangulatú lakodalmak és más rendezvények (fogadások, ballagási ebédek, vacsorák, csapatépítő tréningek, bálak) megtartására.


A különterem konferenciák tartására is alkalmas. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás