Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Dob u. 2, Bácsalmás
· Jelenleg zárva (11:00 - 20:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Sárga Csikó Étterem

A Sárga Csikó Étterem és Panzió Bácsalmáson, a Felső- Bácskai térség déli szélén, a szerb határ mentén fekszik. Bácsalmás központjában 1923-ban Rudics János kocsmáros és állatkereskedő építette lakásnak, ivónak, kaszinónak és mészárszéknek. 

Ma az étterem a patinás falai között 250 fő élvezheti a "csikó" konyhájának mesterien finom ételeit. A nyári hónapokban a befogadóképesség az új kerthelységben további 50 hellyel bővült.

A helyszín kiválóan alkalmas falusi hangulatú lakodalmak és más rendezvények (fogadások, ballagási ebédek, vacsorák, csapatépítő tréningek, bálak) megtartására.


A különterem konferenciák tartására is alkalmas. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás