Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Kossuth Lajos utca 1, Eger
· Jelenleg zárva (07:00 - 19:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Sárvári Cukrászda

Sárvári Kálmán cukrászmester, 1927-ben önállósította magát Egerben, jelenlegi helyén 1928-tól üzemel. Műhelye modern gépekkel van felszerelve, két segédet és két tanoncot foglalkoztat. Gyermekei is kitanulták az "apáról-fiúra" szálló mesterséget. A régi ízek és receptúrák megtartásával Sárvári Cukrászda már négy generáció óta közkedvelt vendéglátóhelye mind az egrieknek, mind a városba látogató turistáknak. Legfőbb jellegzetessége a kizárólag természetes eljárással készült fagylalt. A házias sütemények, torták is őrzik a hagyományt, színvonalat. A szakmai megmérettetéseken, versenyeken elért eredmények, díjak is bizonyítják az utódok szakmai elhivatottságát, az "örökölt" mesterség tiszteletét. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás