Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A térképen

Információ Sárvári Cukrászda

Sárvári Kálmán cukrászmester, 1927-ben önállósította magát Egerben, jelenlegi helyén 1928-tól üzemel. Műhelye modern gépekkel van felszerelve, két segédet és két tanoncot foglalkoztat. Gyermekei is kitanulták az "apáról-fiúra" szálló mesterséget. A régi ízek és receptúrák megtartásával Sárvári Cukrászda már négy generáció óta közkedvelt vendéglátóhelye mind az egrieknek, mind a városba látogató turistáknak. Legfőbb jellegzetessége a kizárólag természetes eljárással készült fagylalt. A házias sütemények, torták is őrzik a hagyományt, színvonalat. A szakmai megmérettetéseken, versenyeken elért eredmények, díjak is bizonyítják az utódok szakmai elhivatottságát, az "örökölt" mesterség tiszteletét. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva