A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
Térképen

Információ Sasfészek Étterem

A Sasfészek Éttermet 1982. áprilisában nyitotta kapuit a Csalánosi parkerdő bejáratánál.


A jubileumi megnyitó után teljesen megújult épületben egy éttermet, két rendezvénytermet, egy mediterrán hangulatú kerthelyiséget és egy minden igényt kielégítő esküvői luxussátrat ajánlanak a vendégek számára, amelyben hagyományos á la carte rendszerű étkezési lehetőséget, továbbá családi esküvői és céges rendezvények lebonyolítását vállalják.
A vendégek választhatnak a magyaros konyha remekeiből, valamint megtalálhatóak az étlapon az ínyenc különlegességek is.
A széles italválasztékon belül külön említést érdemelnek a magyar borvidékek remekeiből válogatott borfajták.  További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő