A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ SEMMI EXTRA étterem

A Bartók Béla úton nyílt Semmi Extrára keresztelt étterem a XI. kerületben, a volt Bartók mozi helyén található. Ez az a bisztró, ahol a város legújabb burger-variációit lehet kapni. Az étlap alapján kiderül, hogy a Semmi Extrában mindenki talál magának valami olyat, aminek érdemes bizalmat szavazni. Van kacsamájjal megspékelt burger, amelyet kérhetsz menüben is, szörppel és sült krumplival. De a kínálatban szerepel még camembert-es saláta és falafeles vagy grillezett zöldséges tortilla, amik szintén megérnek egy kóstolót. A konyha egészen késő estig üzemel, így az esti sörözés mellé is kérhetünk a ropinál cizelláltabb rágcsálnivalót.

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    3
  • Szolgáltatás:
    3
  • Környezet:
    3

Mankaworld
Ajánlott éttermek

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő