Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fotók
Jókai utca 1, Budapest VI, Budapest
· Jelenleg zárva (11:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Senbazuru Bistro

Az ezer darumadár legendája

Egy ősi japán legenda szerint, ha valaki ezer/* papírdarut hajtogat, akkor teljesül egy álma. 2019. májusában mi is elkészítettük a madarainkat, azért hogy egyetlen álmunk teljesüljön: létrehozhassunk egy olyan helyet, ahol együtt élvezhessük a minőségi ázsiai ételeket és italokat – mindezt a szeretteink társaságában.

Reméljük, hogy a jövőben is ugyanolyan szeretettel élhetjük meg ezt az álmot, mint ahogy azt az első 1000 madár megszületése idején tettük. Köszönjük minden látogatónknak, hogy kipróbálja fogásainkat és reméljük, a jövőben újra és újra visszatérnek majd hozzánk családtagjaikkal és barátaikkal. Építsük együtt a Senbazuru álmát!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás