A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
Térképen

Információ Servita Udvarház Étterem

Eger egyik legjobb Chefje gondoskodik a finom ételkről és minden igényt kielégítő választékról a Servita Udvarházban található a Servita Étteremben. Itt igazi gasztronómiai remekekkel, mindig friss, a szezonnak megfelelő helyi alapanyagokból készült specialitásokkal, és a legfinomabb egri borok kínálatával várják a vendégeket! Az impozáns kert, valamint a Grill-terasz, romantikus vacsorákhoz, családi -, baráti- , és vállalati rendezvényekhez, összejövetelekhez kiváló helyszínként szolgál.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő