A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép

Shiraz Étterem - Shiraz Hotel Egerszalók

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Shiraz Étterem - Shiraz Hotel Egerszalók

A MESÉS SHIRAZ Hotel orientális, és mediterrán stílusjegyei, 65 szobával, 140 főre alkalmas konferencia központtal a Közel-Kelet, és Észak-Afrika hangulatvilágát idézik. Szolgáltatásai a legendás „keleti kényelem” élvezetét nyújtják, egyedülállóan hazánkban, Egerszalókon. 

A Shiraz étterem séfjei által összeállított étlapon a nemzetközi ételek kapnak hangsúlyt. Észak-Afrika ízeit külön betétlapon kóstolhatják a vendégek. Az étterem szakácsai a francia ízvilágot hangsúlyozzák a kínálatban. A borvacsorák kiváló lehetőséget biztosítanak a régió borainak és bortermelőinek személyes megismerésére. A "Ház vörösbora" a Gál Tibor pincészetnek, a “ Ház fehér és rosé bora” a nemzeközileg elismert Juhász pincészetnek köszönhető.Shiraz étteremhez csatlakozó Dubai kert egy csodálatos édenkert szökőkúttal, üvegkupolákkal, perzsa szőnyegekkel, pazar kőmunkával és mesés ízvilággal. Marokkói mentatea mellett reggeli újság… Nem is hangzik olyan rosszul, igaz?! Hát még ha a különleges piacetto és ginseng kávékat is megkóstolják!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő