A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

11 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

A magyar kormány, a koronavírus világjárvány miatt 2020. március 28-ától, 2020. április 11-éig kijárási korlátozást vezetett be, mely keretében a vendéglátó üzletekben tartózkodni tilos. Ezért a Restu-nál az előbbiekben említett időtartamban nem lehet foglalást létrehozni. Köszönjük a megértésüket.

Élményvacsora Haraszti Zsottal, a magyar Bocuse d'Or döntő harmadik helyezettjével

Az esemény lezárult

Sajnos, ez az esemény már lezárult.
Összes esemény

Rendezvény részletek

  • Érvényesség:
  • 03. 05. - 2020. 03. 05. (19:00 - 22:00)
  • Ár:
  • 16 690 Ft
  • Helyszín:
  • Société Bistro & Bar (Sas utca 15, Budapest)

Rendezvény leírása

Március 5-én egy élményvacsora keretében vendégeinkkel együtt ünnepeljük Haraszti Zsolt sous-chefünket, aki nagyszerű versenyzéssel harmadik lett a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén és elhozta a legjobb hústál díját.

Az ötfogásos menü természetesen Zsolt Bocuse d’Or versenymunkáiból áll (a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséfünk még egy desszertet illesztett), ráadásul egy kis beszámolót is kapunk a felkészülésről, illetve magáról a versenyről, hogyan élte meg ezt a megfeszített munkával telt pár hónapot Zsolt.

Íme a menü, melynek ára 14.900 Ft + 12% szervizdíj:


harcsa, mangalicaszalonna, túró

nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő

pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs

fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor (az a bizonyos hústál)

körte, kamilla, kakukkfű


Tarjányi Zsolt bar manager és Kiss Zsuzsi sommelier összeállítanak egy italsort a menühöz, melynek ára 9.900 Ft + 12% szervizdíj. Természetesen nem kötelező az italsort választani, a teljes a la carte borlapunk és koktéllapunk elérhető lesz aznap este.


A vacsora 19 órakor kezdődik, a foglalással kapcsolatban kérjük érdeklődjön a dining@societebudapest.com címen!


Fénykép

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva