Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás
A térképen

Információ Spago by Wolfgang Puck

A Spago by Wolfgang Puck Budapest a séf híres, Beverly Hills-i éttermének régóta várt európai debütálása, és egyben az osztrák születésű Puck Közép-Európába való hazatérésének szimbóluma.

A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek. A legendásan magas színvonalú kiszolgálásnak és szívélyes vendéglátásnak köszönhetően a Spago Budapest garantáltan emlékezetes élményt nyújt.

A díjnyertes, londoni MKV Design által megálmodott modern, magával ragadó étterembelső dekorációja természetes anyagokkal – így márvánnyal, sárgarézzel, fával és bőrrel – hódít, valamint látványkonyhák felvonultatásával invitál különleges utazásra az ínyencségek világába.

A Budapest első Gastro Streetjén fekvő Duna utcai külső terasz egész évben nyitva tart, tökéletes helyszínt kínálva a szabad ég alatti étkezéshez és kikapcsolódáshoz.


Különterem is foglalható a Spago egy háborítatlan részén, ahol vendégeink elszeparáltan élvezhetik a gasztronómiai élményeket.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva