Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Váci Street 36, Budapest V, Budapest
· Most nyitva (12:00 - 17:00, 18:00 - 22:00) Kezelt étterem

Ezt az éttermet már kezelik és naprakészen tartják az információkat. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan kezdheti el az étterem kezelését, kattintson ide.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Spago by Wolfgang Puck

A Spago by Wolfgang Puck Budapest a séf híres, Beverly Hills-i éttermének régóta várt európai debütálása, és egyben az osztrák születésű Puck Közép-Európába való hazatérésének szimbóluma.

A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek. A legendásan magas színvonalú kiszolgálásnak és szívélyes vendéglátásnak köszönhetően a Spago Budapest garantáltan emlékezetes élményt nyújt.

A díjnyertes, londoni MKV Design által megálmodott modern, magával ragadó étterembelső dekorációja természetes anyagokkal – így márvánnyal, sárgarézzel, fával és bőrrel – hódít, valamint látványkonyhák felvonultatásával invitál különleges utazásra az ínyencségek világába.

A Budapest első Gastro Streetjén fekvő Duna utcai külső terasz egész évben nyitva tart, tökéletes helyszínt kínálva a szabad ég alatti étkezéshez és kikapcsolódáshoz.


Különterem is foglalható a Spago egy háborítatlan részén, ahol vendégeink elszeparáltan élvezhetik a gasztronómiai élményeket.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva