A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
Térképen

Információ Spaletta Étterem és Sörház

Kellő tapasztalattal, kitartással, hosszú-hosszú tanulási és kutatási folyamattal, no meg mindezeknek köszönhetően kiváló kapcsolatokkal felvértezve kijelenthetjük: megcsináltuk!


Újragondoltuk, elemeire bontottuk, újra összeraktuk, csiszolgattuk, simítgattuk, és a végén létrehoztunk egy olyan dolgot, melyre Kecskeméten nincs példa. Mert évek óta csak az dolgozott bennünk, hogy csináljunk már végre valami mást! Csináljuk máshogyan! Valósítsuk meg azt, amit mi gondolunk a vendéglátásról! Így született meg a Spaletta Étterem és Sörház.


Hosszú évek óta folyamatosan arra készültünk, hogy ha elérkezik az idő, olyat alkossunk, mely nem csak Kecskemét, de az ország gasztronómiai palettáján is különlegesnek számít.


Jártuk az országot, a világot, folyamatosan figyeltünk, tanultunk, és tapasztalatokat gyűjtöttünk. És közben kerestük a helyet, ahol terveinket megvalósíthatjuk. Miután Jókai utcai épületünkre rátaláltunk, mely a múlt század elején Kecskemét sördepója volt, felújítottuk, így a több, mint 100 éves ház renovált külsőt és modern belsőt kapott. Összegyűjtöttük a szakma legjavát, és velük megvalósítottuk álmainkat: egy olyan helyet, ahol igazi sörözői hangulatban prémium söröket csapolunk, miközben a legmagasabb szinten kiszolgáljuk azokat, akik a kulináris élvezeteknek kívánnak hódolni egy különleges étteremben.


Így lett a Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami
egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel. További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő