Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók
A térképen

Információ Spaten Söröző Étterem

A Sátoraljaújhely városának központjában, jól megközelíthető helyen várja a Spaten Spaten Söröző Étterem az éhüket-szomjukat csillapítani kívánó vendégeket 15 éve változatlan minőséget biztosítva.

Magyaros ételeket kínálnak házias ízekkel, melyek a korszerű táplálkozás elveit követve készülnek. Ha csak egy kávéra van ideje, vagy szeretne megpihenni egy pohár jó tokaji bor mellett, megteheti a teraszon, mely a belvárosi rekonstrukció eredményeként kialakított sétáló utcán található. Figyelmes kiszolgálással, szeretettel várják a vendégeket, érkezzenek akár egyedül, családdal vagy barátokkal. Csoportok számára igény szerinti menü összeállítása lehetséges.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva