A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Spinoza Café

A helyiség magába foglal egy művészeti galériát és szinházat, ahol rendezvények kerülnek megszervezásre Szeptembertől Májusig, valamint egy éttermet és kávéházat.
Az étel egy szokatlan (de sikeres) kombinációja a magyar és zsidó konyhának; ppróbálja ki a jellegzetes mézes fokhagymás csirkét, vagy a gőzölt vöröskáposztával tálalt sült liba combunkat.
A zsidónegyed szívében egy finom, tradícionális magyar vacsora és kiváló borok társaságában élvezheti élőzene kíséretet minden este, valamint minden pénteken 19.00 - 20.00 óra között kelet-európai, tradícionális zsidó népzene a Spinoza Café hangulatos színháztermében.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő