Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

4 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Spinoza Café

A helyiség magába foglal egy művészeti galériát és szinházat, ahol rendezvények kerülnek megszervezásre Szeptembertől Májusig, valamint egy éttermet és kávéházat.
Az étel egy szokatlan (de sikeres) kombinációja a magyar és zsidó konyhának; ppróbálja ki a jellegzetes mézes fokhagymás csirkét, vagy a gőzölt vöröskáposztával tálalt sült liba combunkat.
A zsidónegyed szívében egy finom, tradícionális magyar vacsora és kiváló borok társaságában élvezheti élőzene kíséretet minden este, valamint minden pénteken 19.00 - 20.00 óra között kelet-európai, tradícionális zsidó népzene a Spinoza Café hangulatos színháztermében.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva