A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

30 fénykép

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 40 kreditpontban részesülhet

  • Dátum
  • Idő
  • Személyek

Négykezes Pop-up vacsora

Az esemény lezárult

Sajnos, ez az esemény már lezárult.
Összes esemény

Rendezvény részletek

    • Érvényesség:
    • 12. 4. - 12. 4. 2019 (18:30 - 23:00)
    • Ár:
    • 28 000 Ft +13,5% szervízdíj, amely tartalmaz 0,75l ásványvizet és kávét
    • Helyszín:
    • St. Andrea Restaurant (Bajcsy-Zsilinszky út 78., Budapest)

Rendezvény leírása

Vendégünk a mexikói Santiago Lastra, aki Barna Ádámmal közösen ad egy négykezes vacsorát a St. Andrea Restaurant-ban. Talán éppen ez a pop-up vacsora lesz az utolsó állomás a vándorló nomád életében, ugyanis hamarosan London belvárosában nyitja új szóló éttermét, Kol restaurant néven.

Santiago Lastra Rodriguez, a fiatal nomád séf hitvallása, hogy mexikói szívvel, és mindig helyi, szezonális alapanyagokból főzi élénk és ízletes ételeit. Az elmúlt években vacsoraestekkel turnézta körbe Európát, miután 2017-ben – René Redzepi jobbkezeként – kutató/fejlesztő séfként segítette hazájában a Noma Mexikói pop-up eseményt. Kulináris tudásának köszönhetően ezidáig 26 országba jutott el világszerte. Dolgozott már a spanyol Mugaritz étteremben is, ami jelenleg a világ 6. legjobbja. Skandináv útja során a koppenhágai Bror étteremben és a Nordic Food Lab-ben is megfordult. A San Pellegrino a 10 legjobb fiatal skandináv szakács közé választotta 2015-ben.

Barna Ádám, az egykori Monarchia területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készülnek Barna Ádám séf letisztult ételei. Konyháját átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. A St. Andrea Restaurant – évről évre sikereket halmozva is – megmaradt ugyanannak az őszinte, kedves és barátságos helyszínnek, ahová mindig jó visszatérni, mert feltöltődik az ember.


A menüsor

// Amuse bouche

// Pisztráng, chili, homoktövis taco

// Répa, retek, földimogyoró ceviche

// Marhanyelv, chirmole, újkrumpli

// Mangalica, répa, borsó

// Spárga, citrom

// Alma, körte, kukorica

// Petit four



Információk:

Érkezés: 18:45, a vacsora kezdete: 19:00.

Mindkét este folyamán kizárólag a fent megnevezett menü érhető el.

A séfek a menü változtatásának lehetőségét fenntartják.

A jegy nem visszaváltható, de átruházható.


A rendezvény résztvevői beleegyeznek, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk, amit a szervező marketing célokra is felhasználhat.


A vacsorára az alábbi linken lehet jelentkezni:
Információk:

Érkezés: 18:45, a vacsora kezdete: 19:00.

Mindkét este folyamán kizárólag a fent megnevezett menü érhető el.

A séfek a menü változtatásának lehetőségét fenntartják.

A jegy nem visszaváltható, de átruházható.

A rendezvény résztvevői beleegyeznek, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk, amit a szervező marketing célokra is felhasználhat.

A vacsorára az alábbi linken lehet jelentkezni:

http://rendezveny.standreaborbar.hu/eatwell-x-standrea-0412

Érdeklődés és további információ:

+36 1 2690130, +36 30 4882902

klara.hollo@standreaborbar.hu



Fénykép

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő