Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Steamboo étterem

A Steamboo esetén a név jól cseng, az üzlethelyiség egyszerű, de lényegre törő, és a "tiki style" sem egy szokásos kifejezés. Hiába próbáljuk magunkat mélyen beleásni a gasztronómiai terminusokba, a steamboo valahogy kimaradt eddig. Igazából annyira nem vagyunk otthon a polinéziai szigetvilág gasztronómiájában, így joggal gondolhattuk, hogy a maszkos poharakban kínált kókuszos-ananászos koktélok mellé a kis pálcikával ehető rizses finomságot kínálják a banánlevelekkel szigetelt kunyhókból. Ezt a romantikus víziót azonnal el is lehet felejteni, hiszen a 4 perc alatt gőzölt steamboo-k Szabó Győző fantáziájának szüleményei.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás