Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Akácfa St 15, Budapest VII, Budapest
· Most nyitva (00:00 - 24:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Stop Station étterem

Stop Station nevű hely a BKK épületének aljában található, ami leginkább egy kocsmának és egy menzának a keveréke. Ebben persze még semmi különleges nem lenne, viszont a dizájn nem mindennapi.

A nonstop nyitva tartással üzemelő helyen a régi fapados 47-49-es villamosok székei és kapaszkodói köszönnek vissza, a falakat és az asztalokat pedig szintén régi BKV-s relikviák díszítik. Ezek között akadnak bérletek, jegyek, illetve különböző úti okmányok.

A kocsma mellett egy kifőzde is üzemel a hátsó helyiségben, ahol olyan magyaros ételeket szolgálnak fel, mint a paprikás krumpli virslivel, a zöldborsófőzelék tükörtojással vagy a baconos-sajtos csirkemell hasábburgonyával.


In the busy District VII of Budapest you can find the bright blue sign reading Stop Station above a basement door at the bottom level of the Budapest Transport Center (BKK) headquarters. This underground locale is a mix of a classic pub and a modest canteen, enhanced with a twist that can only be appreciated from the inside.

The nonstop establishment is furnished with benches from the old trams that once ran on lines 47 and 49, alongside old public-transport relics (such as passes, tickets, and various travel documents) also adorning the walls and the glass-topped tables.

In addition to the pub operating at the front, Stop Station includes a canteen serving classics of Hungarian-style cuisine, like paprika potatoes with frankfurters, pea stew with fried egg, or chicken breast with bacon, cheese, and French fries.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva