Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

11 fotók
A térképen

Információ Vintage World étterem

Az üzlet mind megjelenésében mind pedig kínálatában elrugaszkodott a megszokottól, a hagyományostól.

Két részből áll: Kávézó-Reggeliző- Cukrászda és Virág-Ajándék, eredeti vintage hangulatban kialakítva, ahol a régi dolgok új értelmezést nyernek! 

Édes és sós brunch ételeinket a hét minden napján megkóstolhatod!

Rugaszkodj el a hagyományos reggelik világától, ételeiket úgy alakítottuk ki, hogy akár ebédként is megállják helyüket! 

Étlapunkon angol, amerikai, francia, magyar és egyéb nemzetközi finomságok is helyet kaptak.


Debrecenben egyedüliként a Vintage World-ben elérhető hazai pörkölésű, prémium minőségű kávéjuk és számtalan kávé variációjuk kifinomult, karakteres élményt nyújt minden kávé szerető vendégnek!


A kávé mellett manufaktúrában készült sütemények sokasága várja a vásárlókat! Méltán büszkék Sajttortájukra, melyet a Debreceniek már csak úgy emlegetnek: „Debrecen legfinomabb Sajttortája”!


Cukormentes - Laktózmentes és koffeinmentes termékeik mellett egészséges smoothie variációkkal is várják a vendégeket, hogy az itt megszerzett élmény a lehető legteljesebb legyen mindenki számára!


A hagyományos kávézóktól eltérően a Vintage World új utakat nyitott meg a debreceni „kávézó kultúrában”, ahol egy finom kávé mellett várakozva elkészítik gyönyörű virágcsokrát is!


Debrecenben egyedülálló, vintage stílusú virágdobozokkal és gyönyörű virágcsokrokkal várják vásárlóikat, melyhez hasonlót a környéken egészen biztos nem lehet találni!Az általuk új köntösbe öltöztetett virág megoldásaik tökéletes, exkluzív megoldást jelentenek minden alkalomra.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás