A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
Térképen

Információ Stüszi Vadász Étterem

2004 óta Illés Panzió és Stüszi Vadász Étterem néven működik a vendéglátó egység. A Stüszi Vadász Étterem Csongrád megye egyetlen igazi vadétterme, az ország legnagyobb vadétel választékával várja Vendégeit.

Az étteremben minden ízlésnek megfelelő, gazdag választékot kínálnak a vendégeknek. Természetesen a vadételeken felül halakból, szárnyasokból, sertés-és marhahúsból készült ételkülönlegességeket is ajánlanak. Stilszerű bútorokkal berendezett elegáns étteremben 50 fő részére tudnak helyet biztosítani. A különterem 25 fős üzleti, családi, baráti rendezvények hangulatos helyszíne.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő