Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Telepy utca 24, Budapest IX, Budapest
· Most nyitva (12:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Szecsuan Konyha

A szecsuáni konyha világszerte rendkívüli népszerűségnek örvend. A csípős ízeiről híres stílusról azt mondják, hogy a gyakorlatban az ételeknek általában mindössze kétharmada csíp. Ennek a pikantériának két forrása van, az egyik a szecsuáni bors, amely nem egyszerűen csíp, de zsibbasztja is a nyelvet. A másik, szélesebb körben ismert fűszerszám pedig a chili. A vacsora előtt tipp: az égő szájra nem orvosság a víz, kortyoljunk inkább tejet vagy sört.


Azok pedig, akiknek nem fűlik a foguk a fűszeresebb fogásokhoz, olyan étel-különlegességeket kóstolhatnak meg, mint a tealeveleken füstölt kacsa.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva