Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Szecsuan Konyha

A szecsuáni konyha világszerte rendkívüli népszerűségnek örvend. A csípős ízeiről híres stílusról azt mondják, hogy a gyakorlatban az ételeknek általában mindössze kétharmada csíp. Ennek a pikantériának két forrása van, az egyik a szecsuáni bors, amely nem egyszerűen csíp, de zsibbasztja is a nyelvet. A másik, szélesebb körben ismert fűszerszám pedig a chili. A vacsora előtt tipp: az égő szájra nem orvosság a víz, kortyoljunk inkább tejet vagy sört.


Azok pedig, akiknek nem fűlik a foguk a fűszeresebb fogásokhoz, olyan étel-különlegességeket kóstolhatnak meg, mint a tealeveleken füstölt kacsa.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás