A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

3 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Szelence Café

A Szelence étlapja olyan ételeket is tartalmaz, amelyek laktóz és gluténmentesek, vagy paleo, esetleg vegán ételek. Mind ízletes vegetáriánus, reform ételek. A vegetáriánus és vegán menüben előfordulnak egészen újszerű, ínyenc reform ízek, és vannak olyan napok, ahol a hagyományos ételek a nagymamáink főztjét idézik. Népszerű desszertek finom nyers vegán sütemények, amelyekhez sem lisztet, sem tejet vagy cukrot nem használnak.

Otthonos, családias hangulattal várják az ide érkezőket. Szívesen látják a vegetáriánus és a vegán, az ételérzékeny és a hagyományos ízlésű látogatókat is, a babás kismamákat, a kutyabarátokat, a biciklivel érkezőket, a finom és egészséges munkanapi ebédre vágyókat.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva