A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
Térképen

Információ Szent Korona Cukrászda - Szentes

"A földi létnek jól kialakított rendje van, ahol mindennek meg van a maga helye. szerepe.

Ez a rend a táplálkozásban, a táplálékok között is fennáll, melyet büntetlenül megbontani nem lehet.

A természet, az emberi szervezet nem ismeri azokat a műanyag ételeket, melyeket az "új világrend" reá zúdít.

Ezért szeretnénk el mondani mindenkinek -de legalább azoknak, akiket érdekel-. hogy cukrászdánkban zsiradékként olyan alapanyagokat használunk, amelyek nem tartalmaznak olyan transzszírsavakat, többszörösen telített zsírokat mint a margarin, tortabevonó, stb.

Tehát vaja, tejszínt nem helyettesítünk negyedárú "műtejszínnel" azért, hogy az ár szempontjából versenyképes terméket tudjunk készíteni. Ugyanígy valljuk, hogy a csokoládé legyen igazi, a benn lévő kakaóvajat ne helyettesítse "műzsír"!

Legyen igazi a kávé, az eper az epertől legyen piros és eper ízű!

Ezen túlmenően alapanyagainkat igyekszünk olyan vegyszermentesen termelő gazdaságokiból beszerezni, ahol az élet az első és a legfontosabb!"

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő