A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

10 fénykép
Térképen

Információ Szeremley Borház

A Szeremley Borház Badacsonytomajban, a hegyoldalban található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a déli partra, amit a szőlőlugasok alá elhelyezett asztalok mellől is élvezhetsz. Az étteremként is fukcionáló borházba akár gyalog is felsétálhatsz a badacsonyi vasúti megállótól vagy a kikötőtől.


Az étterem a Szeremley Birtok biogazdaságából származó szürkemarha, mangalica és bivalyhúsból készült ételkülönlegességeket kínál, természetesen a Szeremley Birtok boraival párosítva. A házi sajtok mellé házi lekvárt is csemegézhetsz, sőt az étteremtől pár lépésnyire található növények ehető virágaiból készült különlegességeket is kipróbálhatsz itt. A kitűnő minőségű ételek egyben bőséges adagokat is jelentenek, így a lefelé, vagy egy környékbeli borászat felé vezető séta a szőlőtőkék közt kellemes levezetést fog nyújtani az ebéd vagy vacsora után.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva