A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
Térképen

Információ Szin-es Cukrászda

Klasszikus hangulatú, kellemes beülős hely a Szentes városközpontjához közel.

A cukrászda a kunszentmártoni Talmácsi Cukrászat kizárólagos helyi forgalmazója, így a könnyed, kellemes, nem túlzottan édes ízû készítmények jellegzetes szín, íz és formavilága honosult meg ezáltal a városban.

Születésnap? Névnap? Ballagás? Széleskörű tortakínálatból választhatnak a vendégek különleges alkalmakra, valamint a tortarendeléseket akár egyedi kívánság alapján is teljesítjük! 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő