Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Szlovák Étterem És Söröző

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Szlovák Étterem És Söröző

A 70-es évek eleje óta töretlen sikerrel működő Szlovak Étterem és Söröző továbbra is várja vendégeit esténként lágy, hangulatos jazz-blues elő zenével, folyamatos italakciókkal. Megújult, kibővített étlappal! Legendás szlovák különlegességeink mellett hazai ételek is megtalálhatók, mint pl. egy jó bográcsgulyás, avagy egy hamisítatlan Jókai bableves. Az étterem országosan híres sztrapacskája 8 fele variációban kérhető, frissen csapolt szűretlen Edelweiss-el avagy egy jó korsó Zlaty Bazant-tal.


Teljesen elszeparált emeleti (21 asztal -100 férőhely) helység rendezvényekre, megörökítendő eseményekre, bérleti díj nélkül foglalható, csoportos akciókkal!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás