Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Szőnyi út 38, Budapest XIV, Budapest
· Jelenleg zárva (07:00 - 23:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Szőnyi Étterem

Az átterem Zuglóban, a Városliget közelében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes környezetben található.

A hely kínálatában szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, a magyaros jellegű ételek és a helyi séf specialitásai. A jó minőségű ételek mellé a legnépszerűbb magyar pincészetek borait, eredeti Pilsner Urquell csapolt sört, a finom kávék kedvelőinek pedig az olasz Perté kávé remekeit kínálják.

Saját játszótérrel, kerthelységgel rendelkező gyermekbarát éttermet a kedvező árfekvés, a bőséges adagok, és a hosszú nyitva tartás jellemzi.

Mivel a Szőnyi Étterem a Szőnyi Hotellel együttműködve dolgozik, így a hotel három légkondicionált különterme vállalja családi és üzleti rendezvények lebonyolítását, menüválasztásos vagy svédasztalos rendszerben, akár korlátlan italfogyasztással is.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás