A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép

SZUSZ, Szeged Utcai Szabadidőpark étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ SZUSZ, Szeged Utcai Szabadidőpark étterem

SZUSZ Étterem

Tóparton álló, 50 férőhelyes, légkondicionált, panorámás kisvendéglőnk és 80 fő befogadóképességű, klimatizált Hajó rendezvénytermünk házias, magyaros ízekkel és kiadós adagokkal várja vendégeit családi, baráti és céges rendezvényekre, előre lefoglalt időpontban, előre egyeztetett ételsorral. Hogy jó hangulatban teljen el az idő, igény szerint díjmentesen használható játszótérrel és bérelhtető játékokkal (csocsó, darts, zenegép, ping-pong asztal...) egészíthetjük ki az összejövetelt.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő