Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fotók

Tamp & Pull Espresso Bar - Czuczor u

Czuczor utca 2, Budapest IX, Budapest
· Jelenleg zárva (07:00 - 19:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Tamp & Pull Espresso Bar - Czuczor u

A Tamp & Pull Espresso és Brew Bar a négyszeres magyar barista bajnok Molnár Attila nevéhez fűződik. Attila az első és eddig egyetlen magyar barista, aki a WBC-én (World Barista Championship) barista kategóriában döntős helyezést ért el, és ezzel bekerült a nemzetközi szakmai életbe.


Így találtak egymásra Stephen Leighton angol pörkölőmesterrel is, akitől a Tamp & Pull kávézókban használt Has Bean kávébabok származnak. Steve sok év tapasztalat és mérföld árán vált a világ egyik legjobb kávépörkölő szakemberévé. A kávéfarmokra tett rendszeres látogatása során választja ki az aktuális kávészüret legjobb tételeit, ezért lehetőségünk nyílik nekünk is havonta váltakozó farm és fajta szelektál kávékkal és eszpresszó blendekkel dolgozni.


A Tamp & Pullok hangulata baristáink habitusát tükrözi. A szakértelem mellett abszolút megfér a laza és baráti hangulat. Vendégeink szerint nálunk minden alkalom egy kávés idegenvezetés, hiszen baristáink szívesen, sőt szenvedéllyel vezetik be világunkba a tudásra éhezőket.


A képzések a TAMP LAB szervezésében zajlanak. A home baristák és szakmabeliek számára is érdekes workshopok és tréningek mindegyike egy szakmai esszencia bomba, tömör gyakorlás és kóstolás.


Lehetőség nyílik boltjainkban otthonra, 250g-os Has Bean kávék vásárlására is, de sok egyéb kávés eszköz is megtalálható polcainkon.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás