A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Tanti

ki az a tanti?

Sokunkban bizonyára élénken él még a tanti emléke, a jóságos nagynénié, aki a nagy családi események alkalmával valódi összekötő kapocs volt a fiatalabb és az idősebb generációk között. Ő a gyerekek kedvence, az örökifjú hölgy, akit mindenki szeretne lenyűgözni, a család segítője, akinek mindig van egy jó ötlete, praktikája a konyhában, a nagyi legjobb barátnője, aki a távoli rokonokról is tud mindent, egy szóval ő a tanti, aki vibráló, szeretetteljes, támogató, vigasztaló jelenlétével fényt visz a család életébe. Az étteremben ugyanezt a fényt a szeretnék a vendégek életébe visszacsempészni a csúcsgasztronómia eszközeivel. Az étterem a betérő vendégek részére akár egy egyszerű hétköznapon, akár egy nagyobb családi ünnepen is azt kívánják biztosítani, mint ha csak egy régi ismerőshöz tértek volna be. A fogások is a tradicionális és a modern technológia ötvözésével ismerős, de mégis újszerű élményt nyújtanak vendégeknek. A Tantiban a klasszikus polgári konyha jól ismert ízeit kínálják újszerű, letisztult formában tálalva.


További mutatása

Fotók felhasználóinktól

Legújabb értékelések

Az összes értékelés

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő