A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Taste Loffice étterem

A Taste Loffice a pesti belváros fölé magasodó loft rendezvény- és gasztrotér, a Loffice család legújabb tagja.


Üzleti- vagy magán jellegű esemény, baráti összejövetel vagy afterwork get-together? Gyere és tastelj minket! Nagyobb létszámú rendezvényt, konferenciát, workshopot, sajtótájékoztatót, esküvőt vagy egyéb bulit tervezel? Béreld ki az egész teret akár cateringgel együtt és érezd magad otthon! Rendezvényterünk minden nap nyitva tart!


Gyere barátokkal, kollégákkal, családdal, gyerekkel, kutyával, cangával vagy nélküle. Várunk kis körben és nagy létszámban. Találkozni, elmélkedni vagy szimplán csak mulatni!


Pop-up bisztróként csak előre meghirdetett napokon üzemelünk és tematikus programokkal készülünk. Kövess minket, hogy értesülj nyílt napjainkról! Várunk a Taste-ben!
Taste Loffice is a cool event space, above the city and the newest addition to the Loffice family.


A business- or private event? Workshop, press conference, wedding or any other type of party? Let Taste Loffice host your event -with or without catering- and give your guests a quality experience. Our event space is open every day! We are here for you to host your event!


Friend, colleague or client meeting? Come to Taste Loffice to get a taste of Loffice (ouch...). Planning to come with a lot of people for a party or event? Rent out the whole place, and feel yourself at home!


Taste Loffice as a pop-up bistro runs on specifically announced days, only. Follow us to keep informed about the next "open bistro" event of Taste!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő