A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás

Értékelés Tereza

Összesített:
 • Étel:
  1
 • Szolgáltatás:
  1
 • Környezet:
  4

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Sajnos nagy csalódás volt az étterem több szempontból is, az előételig jutottunk el, második fogásra már nem is maradtunk. Velőscsontot kértem, velő nem volt benne, csak valamilyen szénné égett hártya, hagymás bagettet ettem végül. Kénytelen voltam szóvá tenni ezt a felszolgálónak, aki flegmán a vállát megrántva reagált, és mondta, hogy majd jelzi a konyhának. A másik előétel tarjás tacos volt, a hús teljesen íztelen, és nagyon zsíros volt, szét volt ázva a tortilla. Ennyit az ételekről, a fotók önmagukért beszélnek. Kérnünk kellett egy másik asztalt, mert jött ránk a hideg. A wc-ben a papír a földön vagy a tartály tetejére rakva, nem betéve a tároló boxba, ez így nem higiénikus. Az egyik csapból nem folyt víz, a másikból csak forró víz jött, ami égetett. Az egyetlen pozitívum, hogy a velőscsontért végül nem kellet fizetni. Összességében nagyon kellemetlenül éreztük magunkat, mert nem vagyunk kötekedő típusok, de ennél sokkal többet vártunk, azt hittük, hogy sokkal színvonalasabb ez az étterem.

 • Tereza felhasználó képe
 • Tereza felhasználó képe
Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva