Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Kenderföld út 19, Tihany
· Zárva Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ THE Bar

A Balaton egyik igazán exkluzív helyszínét a zöld lombokkal dúsított Tihanyi-félsziget keleti oldalán találod, a Tihanyi Hajóállomás és a rév között nagyjából félúton, a Tihanyi Hajós Egylet területén. Rossz hír, hogy a móló végén található bárt a szárazföld felől kizárólag a THE tagjai közelíthetik meg, a jó viszont az, hogy a víz felől szabad a pálya. Akár SUP-pal is be lehet evezni egy italra a THE Bárba, például a közeli SUP Centerből.


Az étlapon a nyárias, könnyű ételek dominálnak, a kínálatban pedig szerepel a lazac steak és pisztráng is. A húsok többségét szuvidolással készítik elő, így amellett, hogy megőrzik a frissességüket, az állaguk is omlós marad – ezt az általunk megkóstolt kacsamell is igazolta. A zöldségeket és gyümölcsöket a balatonfüredi piacról szerzik be, ugyanúgy, mint az egyébként Szentantalfáról érkező termelői kecskesajtot is.  

A THE Bár június közepétől kezdve minden nap kinyit, az elő- és utószezonban pedig hétvégente, illetve a kikötőben rendezett versenyek idején érdemes becélozni. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás