Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók
A térképen

Információ Theodora Étterem

A Theodora étterem Zánkán a 71-es főút mellett található. 2001 óta nyitva tartó üzletünk magyaros konyhával, szívélyes légkörrel, ingyenes wifivel várja kedves vendégeit márciustól októberig. Üzleti ebédek, családi rendezvények, esküvők lebonyolítását az év bármely időszakában vállaljuk 120 főig. Az étterem e rendezvényeket a megrendelő helyszínén, kitelepüléssel is elvégzi.

Legfiatalabb vendégeinket, játszótér, gyerek sarok várja, sok játékkal. Az étterem előtt aszfaltozott parkoló található.

Mai rohanó életünkben a nyugodt, kellemes környezetben eltöltött pihenés, kikapcsolódás jótékony hatással van. Hadd invitáljuk meg Zánkán a Theodora étterembe.

Magyaros konyhával,hétvégente különleges ajánlattal, és a Zánka Nivegy-völgyi borvidék különleges boraival várjuk Önöket.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva